Senaste nytt

Adam Lamberts nya album The Original High ute nu!

Ja, ni läser rätt – äntligen är det nya albumet The Original High här!

adam-lambert-the-original-high-cover-album-art-630x630

Adam Lamberts svenskproducerade album The Original High har släppts i Sverige och går att beställa i både digital och fysisk form. För den som inte redan vet så spelades albumet delvis in i Sverige och är producerat av Max Martin och Shellback. Dessutom har hela 19 svenska låtskrivare varit involverade i processen så man kan definitivt säga att The Original High och Adam har kopplingar till Sverige nu.

Ni har säkert redan hört första singeln Ghost Town som spelas flitigt på svensk radio (och var bl.a. Rix FMs “veckans hitvarning” förra veckan!) men nu kan ni också till exempel lyssna på Rumors som är albumets duett med svenska Tove Lo, eller Lucy där Queens Brian May har ett tvättäkta May-gitarrsolo.

Som en liten bonus har Adam spelat in en speciell hälsning till alla svenska fans, se den nedan eller här på vår Facebooksida (som ni självklart gillat, eller hur?)

 

Så kila nu över till iTunes för att köpa hela albumet, antingen standard versionen eller deluxe versionen (som innehåller tre extra bonusspår: After Hours, Shame, These Boys).

Och glöm inte att streama albumet för fullt på Spotify så att det kommer upp på topplistorna! Ni hittar både standard versionen och deluxe versionen om ni klickar på de respektive länkarna.

Vill ni köpa albumet i fysiskt format? Här hittar ni information om det!

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*