Senaste nytt

Adam på Late Night with Seth Meyers och the Today Show

© Late Night with Seth Meyers

Det har varit arbetsam onsdag för Adam Lambert då han hunnit med framträdanden på både Late Night with Seth Meyers och Today Show.

Adam uppträdde med sin första singel Ghost Town och satsade på lite av en Halloween-känsla på Late Night. Med gröna linser, svart kappa och rökmaskin sjöng han om sin spökstad. Ni kan se hela framträdandet från Late Show with Seth Meyers på deras officiella sida eller här nedan.

Lite senare på onsdagen var det dags för morgontv på Today Show. Även här blev det Ghost Town som Adam uppträdde med men i ny outfit som passade morgontemat bättre. Vad tycker ni om om Adams så kallade hipsterhatt? Se videon från Today Show på deras hemsida eller här i inlägget.

Och som om detta inte var nog, så blev Adam efter det intervjuad på Access Hollywood Live. Denna intervju finns att se i två delar, del ett här och del två här. Adam pratar om bakgrunden till albumnamnet The Original High och förklarar sin look för dagen (bland annat motivationen bakom hipsterhatten). Missa inte!


Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*