Senaste nytt

Den brittiska promon är i full gång

© The Evening Standard

Adam har de senaste veckorna gjort mycket promotion i England, däribland Alan Carr’s Chatty Man och The National Lottery. Eftersom det blir ganska mycket, tänkte vi att det passar bra med en samlingspost från den brittiska promon så att ni kan se vad som hänt.

CBBC Official Chart Show. Se Adam intervjua sig själv! Vi gillar hans seriösa intervju-min lite extra mycket.

Sunday Brunch. Adam intervjuas och är även med i ett matlagningssegment! Se hela programmet här (kan vara geo-blockat) eller inofficiella videos nedan.

The National Lottery. I England är det nationella lotteriet en lite annan företeelse än här hemma i Sverige. Det bjuds på framträdanden, intervjuer… helt enkelt ett mycket större event! Adam var med och uppträdde med Ghost Town och passade också på att trycka på knappen som drog igång hela lotteriet. Se videon här!

Loose Women. Det brittiska programmet Loose Women gästades av Adam som blev utfrågad om vad han tycker om brittisk media, hans nya album men talar också om Queen och om varför Brian May är hans största fan.

MTV UK. Kort intervju, om hans första kändisförälskelse och hans fanbase. Officiell video.

BBC2 Radio med Steve Wright. Radiointervju där man diskuterar mycket Queen men också pratar om nya albumet med mera.

One For The Boys. Adam var med på ett välgörenhetsevent där han dels uppträdde med singeln Ghost Town men han blev såklart även intervjuad på röda mattan och passade på att ta en selfie med Samuel L. Jackson.

Det kommer mer brittisk promo de kommande veckorna, Adam ska bland annat vara med på The Graham Norton Show. Håll utkik efter det och följ oss på Facebook för att få mer information.

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*