Senaste nytt

Queen + Adam Lambert till Sweden Rock Festival

Är ni redo för en till grym nyhet? Adam Lambert tillsammans med Queen kommer till Sweden Rock Festival i juni 2016!

Torsdagen den 9 juni spelar de i Sölvesborg, och det blir den enda Sverige-konserten. Tidigare i år headlinade Queen + Adam Lambert Rio in Rio-festivalen inför över en halv miljon människor och vart de än spelar så säljer biljetterna slut. Så man kan lugnt konstatera att det kommer bli en helt fantastisk show.

”Det här är definitivt en av de största bokningarna i festivalens 25-åriga historia” – Martin Forssman, bandbokningsansvarig Sweden Rock Festival AB

Har man någonsin varit på en Queen + Adam Lambert-konsert så vet man hur otroligt bra det är så tveka inte att se de på Sweden Rock om ni har möjligheten.

”Queen och Adam Lambert levererar två timmar av total magi som går rakt in i ben och nervsystem på alla som har turen att få uppleva dem. Freddie Mercury må vara borta, men han hade definitivt samtyckt.” – Brisbane Times

Biljetter till festivalen hittar ni på Sweden Rocks hemsida. Just nu finns det enbart 3- eller 4-dagarsbiljetter men endagarsbiljetter brukar släppas senare, så håll koll på Sweden Rocks hemsida om ni är intresserade av det. (Reds. anm. endagsbiljetter har släppts så passa på!)

pjpylhyrzmbbyayqwuq5

 

Vill ni läsa mer om eventet så kan ni klicka er vidare till det officiella pressmeddelandet.

Många stora svenska nyhetssajter har dessutom skrivit om festivalbokningen, vilket alltid är lika roligt att läsa så är ni intresserade av det så kan ni gå in på till exempel SVT, Sydsvenskan, Expressen, Aftonbladet.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Adam Lambert: "Jag stortrivs i Sverige" - Adam Lambert Sverige

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*