Senaste nytt

Strictly Come Dancing, Buzzfeed UK med mera – Adam gör promo i England

© Laura Gallant/BuzzFeed

I slutet av november fick England och London finbesök av Adam Lambert som hann med en hel del promo.

Den 22 november uppträdde Adam albumtitelspåret The Original High på The Xtra Factor. Om ni undrar varför han sjöng just den låten och inte den nya singeln Another Lonely Night så är svaret att Strictly Come Dancing hade fått ensamrätt om ett framträdande med just Another Lonely Night.

Ni kan se Adam på The Xtra Factor här eller se videon nedan.

Dagen därpå var det en tidig morgon för Adam som var med på brittisk morgon-TV, Good Morning Britain. Intervjun med Piers Morgan och Susanna Reid kan ni se här. Det finns även en kort video när Adam gör ett “Which Good Morning Britain presenter are you?” quiz som ni kan se i sin helhet om ni klickar här.

BCCs Strictly Come Dancing ses ju av ungefär 11 miljoner varje vecka vilket innebär att det är en fantastisk plattform att uppträda på. Ackompanjerad av två av programmets dansare intog Adam Strictly-scenen och gjorde en underbar version av Another Lonely Night.  Framträdandet kan ni se här, och vi hoppas att alla elva miljoner tyckte det var lika bra som vi gjorde!

Sist men inte minst, vem har inte tillbringat tid på Buzzfeed när de haft tråkigt på jobbet?
Just därför är det extra kul att Adam blivit intervjuad av brittiska Buzzfeed som gjorde två artiklar om det. Dels fick Adam besvara 42 snabba frågor om sig själv, så vare sig ni undrat vilken emoji som är Adams favorit eller vem som senast smsade honom – detta är artikeln för er!

Snäppet roligare (enligt oss!) är den andra artikeln “Adam Lambert plays a hilarious game of Would You Rather”. Skulle Adam hellre aldrig skratta igen eller aldrig få prata igen? Skulle han hellre ha samma underkläder i en vecka eller samma strumpor i en månad? Ja, ni förstår konceptet! Ni hittar artikeln på Buzzfeeds hemsida. Som en bonus finns det gifar till varje svar.

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*